zondag 1 mei 2011

Beauty FAIL en 'de tijd' van maand

Het is jammer dat m'n camera het niet doet, anders had ik jullie kunnen trakteren op een enorme beauty FAIL.

Goed, als ik ongesteld moet worden ben ik niet al te slim. Denk aan: Dezelfde teen 5 keer in 3 minuten stoten, borden kapot laten vallen tijdens het afwassen, een recept bedenken wat dan volledig mislukt en het ergste: m'n eigen huid eraf boenen.
Ik zou met alle 'ongesteldheids menu's' heel Afrika kunnen voeden, serieus, alleen zouden ze het natuurlijk weigeren te eten.

Anyway, ik heb het gepresteerd om van een lekker maskertje een ware horror film te maken.


Het masker zelf ging vrij goed, een kleimaskertje. Het voelde heerlijk aan, tomtietom, toen was het tijd de boel eraf te halen.
Aangezien ik geen sponsjes meer had dacht ik dat het een puik plan zou zijn om een ander sponsje te gebruiken. Mijn oog viel op een prachtig grijs, glad sponsje. Dit speciale geval gebruik je om oppervlakten grondig schoon te krijgen zonder schoonmaak middelen te hoeven gebruiken. Een nano-schuur-sponsje dus. Maar ik dacht niet na en ging gezellig met m'n vriendje Spons naar de badkamer.

Het masker eraf halen ging perfect, huidje helemaal glad: en toen begon het. Ik sloeg overal rood uit en het begon te gloeien. En te branden. In het kwadraat. Toen tot de 50ste macht. Het begon te dagen dat ik dat sponsje misschien beter niet had kunnen gebruiken.

Twee lagen tarwekiemolie en 30 lagen vitamine E creme later ben ik maar naar bed gegaan, om de pijn te vergeten.

Dit is m'n grootste beauty FAIL ooit, ik lijk wel een kreeft. Ik heb de boel gekoeld met een natte handdoek, op aanraden van een bevriende schoonheidsspecialiste, maar ik trok het echt niet meer. Ik ben weer met de vitamine E creme aan de slag gegaan en het lijkt nu iets minder te branden. Natuurlijk is het nog op en top brandweerwagen rood, maar het begint wat af te zakken. Halleluja!

Een wijze les die ik naar alle waarschijnlijkheid NOOIT zal leren:
Meid, doe niets 'speciaals' als je ongesteld moet worden.

Maar ja, maak dat hormoonrazende brein dat maar eens wijs.

3 opmerkingen:

  1. Jeeeeeeej wat erg. Het klinkt echt ongelofelijk pijnlijk als ik dit lees zeg.

    Wel een heel leuk idee, beauty voor mensen met een budget :). Kan ik je blog ook volgen met Bloglovin'? Anders vergeet ik steeds te kijken haha! (Kiwi uit het ogen topic van dat ene leuke paardenforum)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, hallo! Ik zal even kijken hoe dat zit met Bloglovin'. Omdat ik nog maar net begonnen ben leek het me een beetje teveel van het goede, maar ik ga het uitpluizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeh, wat een drama, Layla!

    Gelukkig gaat het nu - heeeeel voorzichtig - ietsje beter met je huid. :)

    BeantwoordenVerwijderen